Cara Membuat Gabungan Kemenangan Yang Tidak Dapat Dilawan Enam Nombor Lotto

Cara Membuat Gabungan Kemenangan Yang Tidak Dapat Dilawan Enam Nombor Lotto
Hanya menganalisis cabutan sebelumnya anda boleh membuat gabungan enam nombor yang tidak dapat ditolak untuk kali seterusnya dengan potensi tinggi untuk dilukis. Dan lihat ini dalam jenis ini. Berikut adalah analisis 10 cabutan terakhir sebelum ini. Di sebelah kiri halaman anda, anda mempunyai nombor yang belum dilukis. Sentiasa anda akan dapati di sana kira-kira 10-20 nombor. Oleh itu terdapat sebahagian besar nombor sistem anda diambil. Dalam mana-mana sistem lotto akan diundi majoriti nombor dalam 10 cabutan terakhir sebelum ini. Mengapa ia sangat penting? Fikir logik sekejap. Di mana terdapat majoriti nombor, terdapat juga majoriti nombor yang menang untuk kali seterusnya.
Ini bukan teori yang mudah, tetapi ia adalah realiti. Saya memerhati dan mengesahkan perkara ini beratus kali dan ia adalah benar dalam 99% kes. Jarang, sangat jarang, anda akan dapati, sebagai contoh, tiga nombor yang telah dilukis dalam 10 cabutan terakhir sebelum ini dan tiga nombor yang belum dilukis lagi, dan mereka akan dilukis bersama pada masa akan datang. Kemudian, kesimpulannya ialah anda sentiasa mencari majoriti nombor yang menang untuk kali seterusnya, dalam 10 cabutan terakhir sebelum ini. Mudah dan logik, bukan begitu? Ia, sudah tentu, bertentangan dengan mitos popular yang mengatakan “semua nombor mempunyai peluang yang sama untuk dilukis”. Sekarang anda faham bahawa orang bercakap apa yang mereka dengar daripada orang lain dan bukan apa yang mereka perhatikan secara objektif mega888 2022.
Saya menghadapi masalah mencari perkataan untuk memisahkan beberapa orang daripada orang ramai. Anda tahu kepada siapa saya merujuk. Saya merujuk kepada beberapa individu yang berfikir di luar kotak. Tunjukkan satu dan saya akan peluk dia. Selebihnya mengulangi sebagai burung nuri apa yang mereka dengar dan bukan apa yang mereka tahu. Dan tidak hairanlah mereka selalu kalah di lotto. Saya telah melihat banyak kerosakan yang orang buat dengan tangan mereka sendiri.
Sesiapa yang banyak berfikir akan mencari penyelesaian untuk sebarang masalah. Saya mahu anda banyak berfikir dan memerhati setiap fakta hanya dengan cara yang objektif. Sekarang mari memerhati lebih lanjut. Apa lagi yang ada dalam 10 cabutan terakhir sebelum ini? Kami perhatikan bahawa di sini terdapat tiga lajur kekerapan. Ini seperti biasa. Kadang-kadang ada empat. Jarang, sangat jarang ada lima. Kami juga memerhatikan bahawa lajur frekuensi pertama mempunyai banyak nombor dan dua yang lain mempunyai beberapa nombor. Ini bermakna pada masa akan datang, sekurang-kurangnya dua nombor mesti diambil dari lajur nombor satu. Kami telah menetapkan bahawa majoriti nombor yang menang untuk cabutan seterusnya, adalah daripada 10 cabutan terakhir yang lepas, bukan? Jika ya, kita memerlukan tiga nombor daripada lajur 0 iaitu di hadapan lajur satu dan ditambah dua nombor daripada lajur satu. Kami kini mempunyai lima nombor.
Sekarang, kita akan mengambil nombor keenam dari sebelah kiri. Dan dalam jenis ini kita membentuk gabungan enam nombor untuk kali seterusnya. Anda boleh mengesahkan saya dengan melihat pada cabutan ke-11 sebelum ini dan anda akan lihat sendiri sama ada saya betul atau tidak. Ini akan menjadi peluang terbaik untuk anda melihat bahawa lotto bukanlah huru-hara dan ia berfungsi dengan sangat teratur mengikut peraturan yang tepat. Bekerja pada sistem lotto anda memberi anda manfaat untuk melihat nombor yang menang sebelum cabutan seterusnya. Dan kisah pegawai lotto yang mengatakan bahawa nombor dilukis secara rawak adalah satu lagi pembohongan yang mesti dimusnahkan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *