Saint Malo – Destinasi Untuk Semua Musim

destinasi

Pemandangan laut, batu, pulau kecil, kapal, pelabuhan, menara dan kubu yang indah, ini adalah gambar pertama yang terlintas di fikiran ketika nama Saint-Malo disebut. Di kota legenda ini, setiap batu, setiap lorong kota berdinding memberi kesaksian tentang masa lalu yang gemilang. Dicipta sebagai permata indah dari Saluran Inggeris, Saint-Malo dapat dikunjungi sepanjang tahun. Pastikan anda membuat tempahan bilik dengan lebih awal.

Destinasi kegemaran pelancong di seluruh dunia Pelabuhan saluran ini adalah salah satu destinasi pelancongan paling APK MEGA888 popular di Brittany. Terkenal dengan kota berdindingnya, pantai yang bagus dan banyak yang dapat dilihat, dilakukan dan ditemui, ia adalah impian destinasi percutian. Dengan penginapan berkualiti tinggi dan banyak kemudahan rekreasi, lokasi adalah suatu keharusan bagi semua orang yang mencari percutian pelbagai dan tonik. Setiap tahun, lokasi dan suasana bandar yang unik menarik pengunjung dari seluruh dunia. Pada musim panas, ribuan pelancong bercuti ke kota untuk melihat pantainya, udara lautnya yang cepat dan semua keseronokan di sebuah resort tepi laut. Tetapi masa terbaik untuk merasai semangat sejati kota adalah pada musim bunga atau musim luruh, ketika keadaan menjadi lebih tenang. Sekiranya anda merancang untuk bermalam sebelum menaiki feri ke Britain atau jika anda mencari pakej percutian keluarga, ‘

Tempahan dalam talian-penyelesaian pelancong terbaik Tempahan dalam talian selalu merupakan kaedah terbaik untuk mencari tempat penginapan hotel yang sesuai pada bila-bila masa. Yang spesifik dari kota ini adalah anda dibenarkan memilih antara bangunan dalam (intra-muros) atau lokasi luar, untuk perbezaan harga yang kecil.

Malangnya, hotel intra-muros cenderung memanfaatkan permintaan musim panas yang tinggi dengan menegaskan bahawa anda makan di restoran mereka sendiri. Harga yang lebih murah boleh didapati oleh SNCF, atau di pinggir bandar Paramé, tetapi hampir tidak dapat dijauhkan dari benteng demi menjimatkan beberapa euro.

Bilik hotel yang selesa dengan harga yang berpatutan Salah satu lokasi terbaik dan cukup murah adalah Hotel Univers, sebuah hotel bertaraf dua bintang, yang terletak betul-betul di dalam tembok kota yang berdekatan dengan pintu utama kota. Hotel ini menyediakan tempat yang sempurna untuk duduk di bawah payung dengan minuman dan melihat dunia berlalu. Pada musim panas, teres hotel menyediakan tempat duduk di tepi gelanggang yang selesa untuk menyaksikan para juggler, boneka yang berhibur di arena tengah. Lokasi dalaman lain yang akan memikat anda adalah Hotel Le Louvre intra-muros, mudah dijangkau dari pantai, restoran, kasino Palais des Congres, kedai-kedai dan pelabuhan. Hotel ini menyambut anda dengan 50 biliknya, semuanya diperbaharui sepenuhnya sepanjang tahun 2004: hiasan, tempat tidur, bilik mandi yang dilengkapi dengan pengering rambut, TV satelit, cangkuk modem, tempat tidur king atau katil twin, bilik untuk orang yang tidak merokok. Juga dari laporan kualiti harga yang bagus adalah keluarga kecil Hotel Eden. Bangunan ini terletak tidak jauh dari Boulevard Chateaubriand dalam jarak 5 minit berjalan kaki dari laut, kafe, bar dan restoran tempatan dan sekitar 20 minit berjalan kaki, di sepanjang pinggir laut, dari pusat St Malo. Perkara tersebut dengan senang hati akan memberi anda petunjuk dan menunjukkan perkara paling penting untuk dilakukan di dalam dan di luar dinding.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *